onsdag 7 januari 2015

Gomorron

Första arbetsdagen efter ledigheten. Har precis druckit kaffe och pratat med verkstan. Vi har haft bilen inne på oljeservice både i somras och i slutet på oktober och nu är det klumpar i oljan, så vi vågar inte köra med den. Suck! Vi har tydligen en årsmodell av Saab som var den sista årsmodellen innan de kom till rätta med de här oljeproblemen. Därför har vi fattat det otroligt kloka beslutet att fixa det som behövs och sedan gör oss av med fanskapet och uppgradera oss till en snäppet nyare modell.
 
Sen börjar rörsystemet i taket släppa i pannrummet också, så vi måste få hit röris. Så vi börjar det nya året med krångel och utgifter, hej och hå!
 
Idag ska jag plugga fram till lunch (har en tenta nästa onsdag) och jobba eftermiddag och sen hela kvällen ikväll. Tänkte köra så hela veckan. Har försökt att sätta mig och plugga efter att lillen har somnat, men det verkar helt omöjligt att koncentrera sig då, så jag provar så här istället.
 
Annars är det tippetopp med oss. Lilla Siv ligger och sover gott på mattan på nedervåningen just nu och jag kan inte nog säga hur härligt det känns att kunna erbjuda henne att ligga där istället för att vara ute i kalla snön i hundburen medan vi jobbar.
 Hurra!
Usch!

Inga kommentarer: