torsdag 26 augusti 2010

Grand Marais

Grand Marais var helt fantastiskt fint. En liten pittoresk ort vid Lake Superior med massa konst och fina saker att titta pa. Mark hade hyrt ett rum precis vid stranden sa forsta morgonen vaknade jag av att solen gick upp over vattnet och att vagorna rullade in mot stranden. Sa himla fantastiskt satt att vakna pa!

Vi har atit massa god mat, bland annat pa ett stalle som hette the angry trout. Vi har vandrat langs en vandringsled med haftig utsikt, vi har varit och fiskat (Martin fick en Bass, vilka ar ganska fula :) och sen har vi gatt omkring i butikerna. Jag har kopt en tavla och en kylskapsmagnet som det star UFF DA pa, som tydligen ska vara nagot skandinaviskt uttryck for nar nagot ar overvaldigande pa nat satt. Varken jag eller Martin kan komma pa att vi har hort talas om det tidigare, men har ar det tydligen nagot kannetecknande for skandinaver. Kan det vara usch da, de menar kanske?

Idag ska vi fiska med Marks svager och sen ata middag hemma hos hans pappa. Imorgon ska vi pa drive-in bio och ga omkring och titta pa Minnesota state fair, som rakar vara just nu nar vi ar har. Pa mandag ska jag slappa grabbarna fria for sig sjalva for att ga och shoppa hela dagen pa ett jattestort shoppingcenter som heter Mall of America och pa tisdag ska vi pa baseball. Pa onsdag ar det visst redan dags att aka hem igen :(

Inga kommentarer: