måndag 26 april 2010

Flyttat!

Jag har träningsvärk!

I lördags höll jag och Martin på hela dagen att flytta mitt tunga bohag hem till honom. Vi passade på när hans pappa ändå kom på besök med sin bil med dragkrok. Det gick väl ganska bra, förutom att mitt tunga åbäke till bord tog mycket tid och möda att få ut ur min lägenhet. Det var helt vedervärdigt att flytta. Särskilt när en person är stark (Martin) och en är svag (jag). All världens heder till Martin som tog det helt själv nerför de sista trapporna när jag helt enkelt var för svag.

Men nu är det på plats i hans lägenhet och passar fantastiskt bra där! Min säng, byrå och spegel är också på plats. Har en bokhylla kvar hemma i lägenheten som jag ska ta dit så småningom, men den går att skruva isär och ta i en bil och jag ooooorkade inte bry mig om den efter pärsen med bordet.

I fredags var teamet på besök och vi åt sushi och grillade. Mycket trevligt!

Igår donade jag lite med min byrå. Lådorna vill inte stänga sig efter vattenskadan och jag tänkte att om man slipar ner den lite här och var så borde det gå. Men sandpappret visade sig vara för mesigt så jag får köpa nytt idag. Sen satt jag med ett översättarjobb hela dagen tills klockan 22.

Idag ska jag på akupunktur. Det ska bli spännande.

Inga kommentarer: